Vad ska man säga ?

- [ ] Ja vad ska man säga, vår fantastiska son följde glatt med en SkiStarmedarbetare ner till lekavdelningen och lämnades där av till ytterligare en SkiStarmedarbetare medan vi hade möte. Inte ett problem i vägen, eller? Ja grabbens sociala skills är det inte fel på och ja, han har hela världen framför sig. Dock lite oroande då han inte räds något eller någon. Hmm, nåja allt kul har ett slut så även pappa och mammas möte. Skönt för oss men lilleman var mindre road av att se oss. Det är nu pappans lott i livet kommer in och det med en längd av 1:96. Ungen rusar i full kareta in i leklandets snårskog med allt vad det innebär, det är hinder, rullbanor, rutschkanor och småpassager byggd för små barn. Efter honom rusar pappa (glöm nu ej längden) över stock och sten, hasande i rutschkanor, stundande med min beniga röv ner för en rullbana. När jag nästan fått fatt i den lilla odågan rusar han ut genom en miniöppning på hinderbanan rakt i mammas armar. Att min fru kunnat stå där utanför och tittat på OS i spektakel och VM i hinderbana för en person i något övre medellängd på en bana för små barn utan och bryta ihop av skratt, det kallar jag tålmodigt???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *