Vad ska man sĂ€ga đŸ€Ł

- [ ] Ja vad ska man sĂ€ga, vĂ„r fantastiska son följde glatt med en SkiStarmedarbetare ner till lekavdelningen och lĂ€mnades dĂ€r av till ytterligare en SkiStarmedarbetare medan vi hade möte. Inte ett problem i vĂ€gen, eller? Ja grabbens sociala skills Ă€r det inte fel pĂ„ och ja, han har hela vĂ€rlden framför sig. Dock lite oroande dĂ„ han inte rĂ€ds nĂ„got eller nĂ„gon. Hmm, nĂ„ja allt kul har ett slut sĂ„ Ă€ven pappa och mammas möte. Skönt för oss men lilleman var mindre road av att se oss. Det Ă€r nu pappans lott i livet kommer in och det med en lĂ€ngd av 1:96. Ungen rusar i full kareta in i leklandets snĂ„rskog med allt vad det innebĂ€r, det Ă€r hinder, rullbanor, rutschkanor och smĂ„passager byggd för smĂ„ barn. Efter honom rusar pappa (glöm nu ej lĂ€ngden) över stock och sten, hasande i rutschkanor, stundande med min beniga röv ner för en rullbana. NĂ€r jag nĂ€stan fĂ„tt fatt i den lilla odĂ„gan rusar han ut genom en miniöppning pĂ„ hinderbanan rakt i mammas armar. Att min fru kunnat stĂ„ dĂ€r utanför och tittat pĂ„ OS i spektakel och VM i hinderbana för en person i nĂ„got övre medellĂ€ngd pĂ„ en bana för smĂ„ barn utan och bryta ihop av skratt, det kallar jag tĂ„lmodigtđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *